Албумът на Рамщайн “Liebe Ist Für Alle Da” вече е на музикалния пазар у нас

|
Господарите на организирания хаос, уникалните Рамщайн решиха да изтеглят премиерата на новия си, супер чакан шести студиен албум! "Liebe Ist Für Alle Da" беше планиран да излезе в понеделник, 19 октомври. Естествено, към тавата имаше огромен интерес и очаквания от феновете и част от материала дори изтече нелегално.
За да доставят на вярната си армия от фенове по целия свят албума в пълната му мощ, бандата реши да пусне албума няколко дни по-рано от предвиденото.

И така, "Liebe Ist Für Alle Da" от днес е в музикалните магазини у нас от Вирджиния Рекърдс/ Universal Music Group, с медийната сила на Z-Rock! Никой не се е и съмнявал, че освен непогрешим Рамщайн звук, албумът ще представлява и цялостна концепция, естествено, повече от скандална. През текстовете, фотосесията, видеоклипа към първия сингъл, от заглавния кадър обложката (абсолютен мини шедьовър) до последната й страница. До последен дъх Рамщайн!

"Liebe Ist Für Alle Da" ("Любовта е там за всички ни") е шестият студиен албум в 15-годишната кариера на Рамщайн, с който освен че пренаписват рок историята, те бетонират и мястото си сред легендите.

Работейки по него с продуцента Якоб Хелнер, албумът на бандата се появява четири години след "Rosenrot", две от които са заети с непрекъсната работа в студиото. По него работят и шестимата от групата, което се усеща веднага след първото чуване на "Liebe Ist Für Alle Da".

Рамщайн отново спазват щастливото си правило - да сложат 11 песни в албума. Първият сингъл „Pussy” вече скандализира с видеото си. Залят обилно с тестостерон, в него Рамщайн разкриват какво превръща мъжа в животно.
 

Траклист:
1. Rammlied
2. Ich Tu Dir Weh
3. Waidmanns Heil
4. Hrifisch
5. B********
6. Fruhling In Paris
7. Wiener Blut
8. Pussy
9. Liebe Ist Für Alle Da’
10. Mehr
11. Roter Sand


На 24 октомври (събота) Вирджиния Рекърдс и Sturm Und Drang организират официално парти по повод премиерата на албума! Мястото е клуб The BOX. Само по време на събитието, което музикално ще бъде ръководено от М.О.S. Krindo, новият албум ще се продава на промоционална цена. Всички в клуба ще имат и шанса да спечелят два албума, на томболен принцип ще се разиграят и две тениски с обложката на Liebe Ist Für Alle Da! Партито е медийно подкрепено от Z-Rock и Фрактура.

Начало: 23.00 часа

Вход: 6 лв.
 

По материали на Вирджиния РекърдсКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *