Анеке Ван Хирсберхен ще бъде хедлайнер на рок сцената в последната вечер на Спирит ъф Бургас

|
Магнетичната бивша певица на The Gathering ще бъде хедлайнер на рок сцената в последната вечер на фестивала в Бургас – 14 август.
Анеке Ван Хирсберхен и нейната група ще излязат на рок сцената на "Джак Даниълс" веднага след края на шоуто на Дефтоунс на Главната сцена и ще поставят романтичен финал на Фестивала.
Ангелският глас на Анеке създава истинска магия, не само в най-съществените албуми на култовите The Gathering, но и като гост-вокал в албуми на Napalm Death, Moonspel, Devin Townsend, Ayreon и много други.
След като напусна The Gathering през лятото на 2007, тя започна изумителна солова кариера, като новият й проект се казваше Agua de Annique.
През септември се очаква новият албум на певицата, този път подписан просто като Анеке Ван Хирсберхен. Няколко седмици преди това ще имаме възможността да чуем песни от него на живо на Спирит ъф Бургас 2011.
И тази година рок сцената на "Джак Даниълс" се програмира от радио Тангра Мега Рок и ще представи силна селекция от български и чужди рок банди.
Както вече ви съобщихме, джипси пънк шайката от Сиатъл, Култур Шок, ще се представи в събота, 13 август. Очаквайте в началото на следващата седмица още подробности и за другите участници на Рок арената на фестивала.
 
БИЛЕТИ ЗА ФЕСТИВАЛА:
Препродажба – в мрежата на Eventim.bg
1-дневен билет: 50лв.
3-дневен билет: 120лв.
На входа в дните на фестивала:
1-дневен билет: 60лв.
3-дневен билет: 140лв.
 

По материали на организаторите
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *