Афтър-парти с вход свободен за вторите годишни награди за Best DJ & Best Club на България

|
Афтър-партито, което ще отпразнува връчването на Вторите годишни награди за Best DJ & Best Club на България, се очертава да е най-голямото парти на 2012 година. Първо, защото специални гости ще са фаворитите на българската клубна публика – DJ Tarkan & V-Sag, а също и чаровната швейцарка Dinka. На второ място – партито ще е отворено за всеки парти фен. Входът ще е свободен! То ще се случи на 18 януари (сряда), в софийската зала “Rainbow Plaza”, от 23 ч. – веднага след връчването на статуетките на избраните за най-добри сред диджеите и клубовете на България.
Изборът на най-добрите бе направен именно от клубната публика – на принципа на он-лайн гласуване на сайта www.awards.bg.
Благодарение на Disco Designer, обзавел не една и две дискотеки в света, зала “Rainbow Plaza” ще бъде декорирана като същински клуб специално за церемонията по връчването на Вторите годишни награди за Best DJ & Best Club на България и за последващото парти с DJ Tarkan, V-Sag и Dinka.
Част от горещата афтър-парти атмосфера ще бъде и немска марка бира номер едно в света Beck’s. Брандът е партньор на второто издание на конкурса и по този начин продължава традицията да прави възможни най-вълнуващите музикални събития за своите почитатели.
Не пропускайте първото голямо парти за 2012та – 18 януари, “Rainbow Plaza” в София, 23ч. – вход свободен!
По-долу можете да видите персоналните покани на DJ Tarkan и Dinka за партито на 18-и, отправени към българските им фенове:

 

 

По материали на организаторитеКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *