Белослава посреща коледа с акустичен чил аут концерт

|
На 17 декември от 20 часа в Народния театър "Иван Вазов" една от най-очарователните български изпълнителки ще зарадва почитателите си с невероятен коледен концерт.
90-минутният акустичен чил аут лайф е специалния коледен подарък на Белослава и ГлоБул към най-вярната й публика и запалени фенове.
За концерта певицата е подготвила много изненади и голяма доза акустичен чил аут. Заедно с Белослава на сцената ще излязат невероятните Живко Петров – пиано, Димитър Семов – барабани, Лили Йончева – перкусии, Георги Дончев – контрабас, Росен Захариев – Роко – тромпет и Миро от "Сафо" – китара. Изпълнителката е поканила и трима от най-емблематичните музиканти на българската сцена, имената, на които обаче се пазят в тайна.
Билети за концерта могат да бъдат намерени на касите на Народен театър "Иван Вазов" и Билетен център НДК с цени 15 лева в предварителна продажба и 20 лв. в деня на концерта.
 
В края на миналата година Белослава издаде своя втори суперуспешен студиен албум "Слушай ме". Амбициозният проект бе представен на живо отново дни преди Коледа и остана за дълго в сърцата на многобройните ценители на качествената българска музика.
Албумът излезе 3 години след дебютния "Улици" и включва 13 парчета с ретро и джаз звучене. Наскоро певицата засне и видеото към третия пореден сингъл от "Слушай ме" – песента "Нямаме време".
Новото видео на певицата с най-топъл глас, както и целия албум на Белослава, са подкрепени от ГлоБул. Предстоящият коледен концерт на изпълнителката, отново се реализира със съдействието на същия мобилен оператор и е поредната заявка на ГлоБул в подкрепа на стойностната българска музика.
 

По материали на организаторитеКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *