Белослава представя последния си албум в нов аранжимент

|


Плакат за концертаНа 25 януари Белослава ще представи последния си албум „Когато има защо…“ в нов аранжимент. Всички песни от диска ще звучат в различен, акустичен и фънки вариант. Предстоящото събитие ще се случи в Sofia Live Club, от 23 часа. Тогава композициите от „Когато има защо…“ ще звучат в клуба за първи път.


За атмосферата в петък Белослава казва, че концертът ще бъде много романтичен, нежен и любовен. И отправя следната покана към публиката:

„Само музиката прави света чист, свободен и вълшебен! Само срещата с истинската публика те окрилява и осмисля. Кара те да се движиш безтегловно в пространството, отделен осезаемо от земята и да усещаш онези неземни вибрации на насладата, на които само ние, хората, сме способни. Именно поради тези необорими причини, бих искала до поканя всички живи, туптящи и слушащи хора на един откровен, акустичен концерт. Концерт с авторска музика, с изключителни музиканти и много добри намерения. Ще направим премиерата на албума "Когато има защо…" в Sofia Live Club. Ще бъдем с Живко Петров, Антони Рикев, Димитър Семов, Росен Захариев и невероятните гласове на Елена Кокорска и Александър Славчев. Аранжиментите на всички песни са направени специално за този концерт в чист, акустичен и фънкарски стил.“
Билетите ще се продават в деня на концерта, в Sofia Live Club. Цената им е 10 лева. Предварителни резервации може да се направят на телефон 0888 33 11 93.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *