Бенефисният концерт на Милена – пет часа музика

|
Наближава грандиозният концерт, с който най-атрактивната рок дама на България - Милена – ще отбележи своя 25-годишен юбилей на сцена. Голямото събитие ще се състои в столичната зала "Универсиада" на 28 ноември (събота) от 19:00 ч.

Концертът се осъществява със специалното съдействие на Програма за превенция и контрол на ХИВ/СПИН към Министерството на здравеопазването, а Милена е специален посланик на Националната антиспин кампания. Събитието е подкрепено и от Туборг, Джак Даниелс и Столична община.

Организатор на концерта е София Мюзик Ентърпрайсис.

Бенефисът на Милена се очаква да бъде едно от най-мащабните музикални събития за годината. В него ще вземат участие над двадесет от най-добрите български рок групи и музиканти, които са пресекли своите пътища с Милена през всички години на нейната богата кариера. На сцената още ще се изявят Ревю, Ера, БТР, Кирил Маричков, Васко Кръпката и Кръпка блус бенд, Холера, Пецко, Конкурент, Атлас, Дони, Петко и Нуфри (Пиромания), Черно Фередже, Данчо Лазаров, Димитър Кърнев (Д2), Стефан Попов (Гравити Ко.) и др.

Милена ще изпълни всички свои най-големи хитове - любими на публиката песни като "Ха-Ха", "Месо", "Не`ам нерви", "Охолен живот", "Защо", "Отгоре", "Да закърпим небето", "Ад", "Истина", "Робърт" и много други. В програмата за вечерта са включени и няколко съвместни парчета, които Милена ще изпее заедно с Кольо Гилъна (екс Контрол), Любо Малковски (Ера), Фънки (Ера), Уикеда, Обратен Ефект, Ревю и др.

Всяка от групите ще изпълни свои авторски песни, както и такива от репертоара на Милена в свой аранжимент. На 28 ноември публиката в зала "Универсиада" ще има удоволствието да чуе на живо двете най-нови авторски песни на Милена – "Куклата Мици" и "Чворолино", както и най-новата композиция "200" на проекта, съставен от Васил Гюров (Ревю), Кирил Маричков (Щурците), Денис Ризов (Ахат) и Иван Лечев (ФСБ).

Концертът се очаква да бъде с продължителност около 5 часа и последният акорд ще отзвучи чак в полунощ. След това купонът ще продължи в клуб Маската, където всички музиканти ще направят импровизиран джем сешън.

В момента, наред с подготовката на грандиозния си бенефис, Милена активно се занимава и с издаването на два видео клипа към най-новите си парчета "Куклата Мици" и "Чворолино". Двете видео ленти ще бъдат анимация и са с уникална визуална техника, неправена до сега в България.

Билети за концерта все още могат да бъдат закупени на цени от 30 и 50 лева от касите на Тикетпро България в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg
 

По материали на София Мюзик ЕнтерпрайсисКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *