Билетите в Народния театър са с намаление до края на сезона

|
Naroden teatur_namaleniaНародният театър „Иван Вазов” кани зрителите на трите си сцени на „Театър през пролетта” на специални цени. Всички представления на Голяма, Камерна и Сцена на IV етаж, с изключение на „Богът на касапницата” и спектаклите в турне, ще могат да се посетят от публиката с билети с намаление. Представленията от репертоара на Голяма сцена ще могат да се гледат на цена от 10 лв., а тези на Камерна и Сцена на IV етаж – 8 лв.

„Театър през пролетта” е кампания, чиято цел е, по случай празниците на духовността и българската култура, да покани приятелите на театъра да споделят магията и красотата на този сезон на достъпни цени със спектаклите на първата ни сцена.

Този сезон в репертоара на Народния театър „Иван Вазов” има 46 спектакъла, пет от които – премиерни: „Богът на касапницата”, „Мнимият болен”, „Майстори”, „Някъде в този живот или Да си паркираш колата в двора на Харвард” и „Последното изкушение”, а на трите сцени се изявяват едни от най-големите и обичани звезди на българския театър.

Пълната програма по дати и информация всички представления можете да намерите на нашия сайт: http://new.nationaltheatre.bg/bg/. Билети могат да се закупят както от двете каси на театъра, така и онлайн на уебсайта.

По материали на НТ „Иван Вазов”Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *