Билетите за “Children of Bodom” вече са в продажба

|

Плакат за концертаКакто беше обявено миналата седмица, финландските дет метъл легенди "Children of Bodom" се завръщат в София за дългоочакван концерт. Alexi Laiho и компания ще се срещнат отново с българските си фенове на 13 ноември (сряда) в зала "Универсиада".


Билетите за концерта започва да се продават от днес, 15 април, ексклузивно в мрежата на Ticketstream в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, TBI credit, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, както и онлайн на www.ticketstream.bg .

Първите 100 билета са на специална промо цена от 35 лв. След изчерпване на количествата, пропуските ще се продават по 40 лв, а в деня на концерта, както и на място на входа на зала "Универсиада", цената им ще е 50 лв.

"Children of Bodom", една от най-успешните финландски групи и легенди на мелодичния дет метъл, ще пристигнат в София на 13 ноември по покана на Phoenix Entertainment, със съдействието на Loud Concerts. Концертът в София е част от предстоящото турне на групата “Halo Of Blood Over Europe 2013” в подкрепа на дългоочаквания си осми студиен албум "Halo Of Blood", чиято премиера ще бъде в началото на лятото. В метъл празника ще се включат и специални гости, детайли за които ще бъдат разкрити скоро.

По материали на Loud ConcertsКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *