Билетите за Symphonics’Concerts вече в продажба

|

Почитателите на поп певицата Джеси Джей и британската асид фънк сензация Джамирокуай могат да закупят билети за първите им концерти в България. Звездите, чиито визити са част от първите по рода си Symphonics’ Concerts, ще стъпят на родна територия в края на юни.


Билетите за концерта на Джамирокуай, които първи ще излязат на сцената на столичната Арена Армеец „София” на 28 юни, са на цени от 60 лева, 70 лева, 90 лева, 100 лева, 110 лева и 120 лева. Феновете на Джеси Джей, от своя страна, могат да видят любимката си на 29 юни на българска земя срещу билет от 70 лева, 80 лева, 90 лева, 100 лева, 110 лева и 120 лева.

За тези почитатели, които изявяват желание да посетят и двете вечери, са предвидени няколко улесняващи начина от финансова страна. Предвиден е специален подарък под формата на ваучер за безплатна консумация по време на събитията, чиято стойност и детайли ще бъдат обявени скоро. Допълнително организаторите на Symphonics’ Concerts сключиха споразумение с банка Тексим, чрез която се дава ексклузивна възможност за микрокредитиране, така че посетителите на събитията да могат на разплащателен принцип да закупят своите билети с минимална месечна вноска от 20 лева и максимална – от 60 лева. При евентуално добавяне на още един ден към поредицата, което от организаторите Symphonics Entertainment вече обмислят, закупилите билети и за двете предишни вечери ще получат отстъпка за третия концерт.

Билетите и за двете участия се разпространяват разпространяват в мрежата на  Tixgate (http://www.tixgate.com) и неговите партньори, касите на EasyPay, както и онлайн в мрежата на Epay (https://www.epay.bg ).


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *