билети с микрокредитиране за концертите на Джамирокуай и Джеси Джей в България

|

Организаторите на Symphonics' Concerts разпространиха следното съобщение:


Остават малко повече от два месеца до концертите на Джамирокуай и Джеси Джей в България. От днес родните фенове на звездите могат да закупят билети за концерта на своите идоли чрез микрокредит. Опцията за билет на изплащане българските меломани могат да открият в мрежата на easypay или чрез телефонно обаждане в Тексим Банк - осигуряващата кредитирането банка. Така всеки, който иска да види двете британски звезди на живо, може да го направи, като сам определя как да изплати заветния пас – чрез равни вноски или с кредитна линия с минимална месечна вноска, при изключително опростена процедура за кандидатстване и одобрение – по телефона, или в офисите на Изипей.


Билетите за концерта на Джамирокуай, които първи ще излязат на сцената на столичната Арена Армеец „София” на 28 юни, са на цени от 60 лева, 70 лева, 90 лева, 100 лева, 110 лева и 120 лева. Феновете на Джеси Джей, от своя страна, могат да видят любимката си на 29 юни на българска земя срещу билет от 70 лева, 80 лева, 90 лева, 100 лева, 110   лева и 120 лева.  Продукциите и на двете музикални събития обещават да са повече от грандиозни. Мащабни сцени, танцьори, разнообразни концерти и онази харизма, с която е подплатена британската поп и фънк музика.

Меломаните в България имат правото да се чувстват горди, понеже визитата на Джамирокуай е ексклузивна и не е обвързана с турне. Джей Кей и компания кацат на родна територия специално, за да се реваншират на верните си български фенове за неосъществения им концерт преди две години. Съвсем скоро почитателите на фънк и нео соул бандата ще имат възможност да видят и специално направен за концерта им на 28-и юни в Арена Армеец „София” видео-поздрав.

Билетите за концерта на Джамирокуай на 28 юни в България са от 60 лв. до 120 лв. и се разпространяват в мрежата на Tixgate (http://www.tixgate.com) и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.

Билетите за концерта на Джеси Джей на 29 юни в България са от 70 лв до 130 лв и се разпространяват в мрежата на Tixgate (http://www.tixgate.com) и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *