Близо 5000 души танцуваха до сутринта с Richie Hawtin на откриването на SOLAR SUMMER FESTIVAL 2010

|
С 4-часов сет техно-величието Richie Hawtin откри тазгодишното издание на SOLAR SUMMER FESTIVAL. Близо 5000 фена на електронната музика изпълниха Cacao Beach и посрещнаха изгрева с неспирни танци.
Като истински Мегатрон (сещате се за филма „Трансформърс”), прецизен до съвършенство Richie Hawtin нямаше грешен тон, да не говорим за парче в селекцията за сета си. Така основателят на един от най-добрите лейбъли за електронна музика – Minus, оправда на 110% очакванията на многобройните си фенове.
Супер доволен от организаторите на фестивала и впечатлен от българска кухня и родната публика, Richie Hawtin обеща да се завърне скоро в България. Въпреки претрупания си график, голямата звезда прояви интерес към клубния живот в столицата и специално към Ялта клуб.
След грандиозното начало с Richie Hawtin, на 6 август българската публика ще посрещне легендата Fatboy Slim, който пристига специално за J&B Summer Party. Артистът, който покори всички световни класации с хитовете си “The Rockafeller Skank”, “Right Here, Right Now”, “Praise You” е желан хедлайнер на всички фестивали, а първото му гостуване у нас ще е именно на SOLAR SUMMER FESTIVAL.
На следващият ден маратонът ще продължи в Bedroom Beach с любимецът на българската публика - Sandy Rivera. Всеки присъствал на негово парти добре знае, че раздаването е взаимно с горещи танци от страна на публиката и винаги разбиваща селекция от страна на Sandy. А поредното му гостуване у нас е заредено и с допълнителна емоция. Причината е новият албум на Sandy Rivera "The Blackwiz Farm", който излезе в края на април тази година. Едва ли има нужда да споменем, че това e поредното изтънчено и майсторски завършено попадение на краля на мелодичния хаус.
 

По материали на организаторите

Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *