“Блуба Лу” издават четвърти албум

|
"Блуба Лу" ще представят новия си четвърти албум "World Melancholy" на концерт в Студио 1 на БНР на 25 юни, понеделник от 19:15 часа.
Концертът е по модела на последната световна тенденция музикантите да правят така наречените "secret gigs" (тайни концерти), които не се рекламират предварително, а за тях се научава от приятели, фенове или от самите музиканти. "Блуба Лу" са направили покани за залата, която побира 200 души.
На концерта Димитър Паскалев и Константин Кацарски ще се представят с певицата Андрония Попова–Рони, записала вокалите в новия им албум и със симфоничен оркестър.
На 21 юни групата направи и специална промоция в столичния сигар бар "Монте Кристо" по време на която представи и клипа към песента "Hold Back". За пръв път групата снима видео към свое парче, както и за пръв път композициите се обогатяват с вокали.
Албумът "World Melancholy" излиза на пазара в понеделник, 25 юни. Особеното му звучене до голяма степен се дължи на необичайната техника на запис - използваният формат е характерен по-скоро за DVD технологиите.
Блуба Лу са една от най-старите български ъндърграунд банди. Групата е позната от присъствието си в първия независим лейбъл в България - "Жълта музика" (заедно с Уикеда, Остава и Анимационерите). През 2004 световноизвестният британски продуцент и музикант Ел Ти Джей Букъм включи две техни композиции в седмото издание на престижната си компилация "Earth".

Екип на "Словеса"
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *