Блуба Лу представят новия си проект “Блубабокс”

|
Блуба Лу, едни от най-ярките представители на българския музикален авангард, ще представят най-новия си проект "Блубабокс" на 5 ноември в Комикс клуб, Варна.

След като прекарват цяло десетилетие в студио и на сцена в компанията на големи групи и оркестри, Димитър Паскалев и Константин Кацарски решават да поемат малко въздух, забавлявайки се с лаптопите си. Така създават "Блубабокс": едно впечатляващо аудио-визуално и светлинно шоу. Подкрепен от известните в цял свят български диджеи KINK и COOH, Константин (КОКА) започва да ремиксира парчетата на Блуба Лу в техно-хаус версии. Димитър, който по професия е архитект и по душа художник, се захваща с визуалната страна на проекта. Минималистични, черно-бели визии, съчетани с ефектно монохромно осветление, ултрамодерен звук с привкус от албумите “MOOGaMOOD”, „World Melancholy”, „Re:Verb”, „Quadrotopia”.

Повече информация на: www.youtube.com/blubabox

 
Съпорт от I LIKE MY SYNTHESIZER

Иво Стоядинов (I Like My Synthesizer) e продуцент и ремиксер, член на групите Babyface Clan, Imbeciles & The Poison Umbrella, екс Phuture Shock. Издавал е за лейбълите Only Lovers Left Alive, Coincidence Recods, и е работил с артисти като DJ Grant Dell, DJ Nathalie, Jenny Bellstar. Като музикант е свирил в едни от най-престижните зали и клубове на Острова: Brixton Academy, Carlington Appolo Manchester, Madame Jo`Jo`s, Purple Turtle и други.
Като ценител на винила Иво се стреми да пуска плочи в повечето от сетовете си. Напоследък ремиксира disco, electro & house.

Повече инфо: www.myspace.com/ilikemysynthesizer


ДЕН: 5 НОЕМВРИ, ПЕТЪК
МЯСТО: КОМИКС КЛУБ
НАЧАЛО: 23.00
ВХОД ДО ПОЛУНОЩ - 4 ЛВ., СЛЕД ТОВА – 6 ЛВ.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *