Богдана Карадочева подари текст на Тони Димитрова

|
Популярната певица Богдана Карадочева, която пише и страхотни стихове, подари текст за една от новите песни на Тони Димитрова, включена в петия й албум "Made In Burgas". Този жест тя прави за втори път - преди две години Карадочева написа думите на заглавната песен на предишния самостоятелен проект на младата си колежка "Съмва се".
Новият албум на обичаната Тони Димитрова отново е създаден предимно от най-добрите бургаски автори и музиканти като Стефан Диомов и Руслан Карагьозов. Освен с познатите имена, с които е работила досега, певицата прави и дебют в работата си с Дони, които е написал музиката на две от новите й песни.
На голям успех вече се радва и вторият дует на Тони Димитрова с Орлин Горанов "Само с теб". Преди година двамата спечелиха овациите на публиката с баладата "Още те обичам", а сега са заложили на по-ритмично парче. В диска има още една песен на два гласа - "Навън е ден", която пък е изпълнена съвместно с бургаския бард Пламен Ставрев.
Тони Димитрова е посветила и една песен на дъщеричката си Магдалена - така се нарича и самата композиция, която е кавъверсия на френската композиторка и певица Патрисия Карли. Българският текст е на големия поет Пейо Панталеев, който намери и оригинално решение за сценичното представяне на песента "Магдалена". На промоцията, както и на концертното турне, представящо албума "Made In Burgas", поетът-актьор излезе на сцената с кукла на конци и майсторски интерпретира ролята на малката Магдалена.
Пилотната песен от албума "Там край бавната река", с която Тони Димитрова спечели "Бургас и морето" през изминалата година, има заснет и оригинален видеоклип. Съвсем скоро по телевизиите ще се завърти и още един клип от албума "Made In Burgas", в който ще видим звездата с изцяло нова визия.
 

По информация на PR Stars Ltd.Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *