Боряна Бонева – Буба и Сантра и Кристо пеят на „Коледария”

|
Младата певица Боряна Бонева и хип-хоп дуото Сантра и Кристо ще пеят на сцената на първия български коледен фестивал „Коледария” на 9 декември (сряда). Изпълнителите са подготвили страхотна програма, която ще започне в 18 ч. и ще продължи около 2 часа.

Първа ще излезе Буба, която ще изпее дебютната си песен „Ти не си”, както и новия си сингъл „По този начин”, който беше представен съвсем скоро. Освен това чаровната певица ще изпълни кавъри на световни хитове като “So Excited”, “The Boy Does Nothing”, “Let’s Get Loud”, “The Son of a Preacher Man”. Въпреки натоварената си програма, Буба намира време и за благотворителни каузи. Преди броени дни изпълнителката на Монте Мюзик засне фотосесия за фондация I Can Too, събираща средства за деца с аутизъм.

От своя страна Сантра и Кристо обещават динамично шоу за феновете, който ще присъстват на Коледария. Хип-хоп дуетът ще представи хитовете си „Тръгвай си”, „Аз и ти”, „Как не” и „Сила”.

Това няма да е единственото участие на Боряна Бонева и Сантра и Кристо на „Коледария”. На 28 декември изпълнителите отново ще се качат на сцената на коледния фестивал в столицата.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *