Боса нова, блус и джаз на сцената на Студио 5

|
Почти по същото време, когато се подготвя карнавалът в Рио, в Студио 5 ще зазвучат изпълнени с пареща страст или романтична меланхолия песни – на Жобим , Жоао Жилберто и американски джаз стандарти и ще замирише на тежък блус и свещи – това са Sensual Bossa Nova and Blues – на 11 януари от 19 часа в Студио 5.

От 22 часа на 11-и пък имаме отново “I Remember Clifford” - проектът на Христо Йоцов, представящ творчеството на велики джаз музиканти на сцената на Студио 5, заедно със своя квартет.
От 19 часа кръвта ви ще закипи под звуците на барабаните - Емил Пехливанов. Пулсът ще се слее с ритъма на контарабаса - Борис Таслев. Сърцето ви ще запее сладко с мелодии от акордеона - Сандо Сандов. Тялото ще потъне в топлата напевност на китарата – Александър Куманов.
...А онзи глас, който ще ви разказва страстни, тълни, нежни истории ще е на Невен Петрова.
Студената януарска нощ на 11 януари ще стане по-уютна и красива за вас и нас – в Студио 5.
Билети: 7 лв. на касата на билетен център НДК, в Студио 5 и онлайн чрез www.eventim.bg и www.ticketstream.bg.
 
Христо Йоцов квартет в Студио 5
"I Remember Clifford"
11.01.2012 г. – 22 часа
Мишо Йосифов - тромпет, флюгелхорн
Милен Кукошаров - пиано
Димитър Карамфилов - бас
Христо Йоцов - барабани

“I Remember Clifford” – проектът на Христо Йоцов, представящ творчеството на велики джаз музиканти на сцената на Студио 5. През годините, във всичките си формации Христо Йоцов винаги търси и подкрепя изявата на млади музиканти и разпалва тяхната любов към джаза. В настоящия проект, наред с великолепния тромпетист Мишо Йосифов, ще видим и по-младите Милен Кукошаров и Димитър Карамфилов. Това е програма, посветена на една от иконите в би-боп джаза - тромпетиста Клифърд Браун.

Билети – 10 лв. на касата в Студио 5 и онлайн www.eventim.bg, www.ticketstream.bg.
 

По материали на Студио 5
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *