Броени дни до концерта на фадо кралицата Мариза

|
Световноизвестната португалска звезда Мариза ще пристигне ден преди концерта си на 11 април в София, веднага след шоуто си в Женева. Въпреки че очаква през септември да се появи първата й рожба, Мариза не отмени турнето си и продължава да пее, отдавайки почит на своята публика.
Последните й концерти в Амстердам, Рим, Милано преминаха при зашеметяващ успех, защото голямата певица още по-всеотдайно раздава цялата си положителна енергия и любов на своите зрители и фадо музиката.
След края на турнето си през юли португалската звезда ще направи дълга почивка в очакване на първата си рожба. До средата на следващата година Мариза ще спре концертната си дейност и ще се отдаде на детето си.
Независимо от деликатното си състояние Мариза не проявява никакви капризи за гостуването си у нас. Тя ще пее в зала 1 на НДК на сцена, която ще пренесе публиката в атмосферата на типичните португалски кръчми – фадо къщи.
Пазете си билетите за концерта на Мариза на 11 април в НДК, предупреждават организаторите от БГ Саунд Стейдж. Те ще бъдат разиграни на томбола, от която двама души ще заминат за 5-дневна почивка на прекрасния португалски остров Мадейра на 5 май. Някои печеливши пък ще получат бутилка прекрасно португалско вино. Наградите са осигурени от сайта Tialoto.bg – медиен партньор на концерта.
Още на следващия ден след концерта влезте в Tialoto.bg, за да проверите дали сте сред късметлиите. Разиграват се номерата на местата на всички продадени билети и всеки има шанс.
Билети за концерта могат да се купят от Билетния център на НДК, както и мрежата на Ивентим – магазини, Германос и Пикадили, Офис 1 Суперстор и др.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *