Българите The Revenge Project ще свирят на сръбския EXIT фест

|
На тазгодишното, десето издание на сръбския фестивал EXIT, което ще се проведе от 9 до 13 юли край Нови Сад, българското присъствие ще са метъл групата The Revenge Project.
Бургазлиите ще забият на Explosive Stage на 10 юли. Те ще свирят парчета от излезлия в края на миналата година свой втори албум "Through Blood and Ashes" и от дебютния "The Dawn of Nothingness".
На Explosive Stage почитателите на по-твърдата музика ще имат възможност да гледат банди като My Dying Bride, Walls of Jericho, Sabaton, Keep of Kalessin и много други.
Интернет страницата на фестивала предлага подробна информация за групите, които ще свирят през четирите дни, цените на билетите, настаняването, възможностите за пътуване до там. За момента най-информативна е сръбската версия на сайта, но скоро ще бъде актуализирана и английската. Еднодневните билети за 9 и 10 юли (четвъртък и петък) са по 3490 динара (около 72 лв.), а за 11 и 12 юли (събота и неделя) - по 3990 динара (около 83 лв.). Билетът за четирите дни е 5990 динара (124 лв.). Според сайтът на фестивала комбинираният билет може да се закупи от България на адрес София 1202 ул. „Кирил и Методий 120” (телефон за контакт: 02/ 832 33 44). Цените са: за 4 дни – 135 лева, цена на пакет (къмпинг, билет и транспорт) – 184 лева, цена на къмпинг – 49 лева. При закупуване е необходимо да представите валиден задграничен паспорт.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *