“Вая Кон Диос” идват за концерт в България

|
Концертът ще се състои на 9 юни в зала 1 на Националния дворец на културата, a култовата група от края на 80-те – 90-те години идва със специално подготвено акустично шоу.
Освен незабравимия и характерен вокал на Дани Клейн, на сцената публиката ще има възможността да види и чуе Тиери ван Дюрм - китари, Сал ла Рока – контрабас, Уилям Лекомте – пиано, Ханс ван Остерхаут – ударни. Това са част от студийните музиканти, работили по албума “The Promise” на незабравимата изпълнителка на „What`s a Woman?”. Акустичното шоу ще включва напълно обновени версии и аранжименти на хитове като „Puerto Rico”, „Don`t Cry for Louie”, „Nah Neh Nah”, „Johnny”, „Don`t Break My Heart”, както и композиции, неизпълнявани на живо до момента. В програмата си музикантите са предвидили и кавър версии на много популярни мелодии, които ще останат засега изненада за публиката до концерта на 9 юни.
Vaya con Dios идват в България по покана на Wonder Music Agency и радио N-JOY, във връзка с първия рожден ден на медията. Промоутърите от агенцията обявиха, че концертът им в страната е и част от официалното европейско представяне на формацията, започнало през ноември 2006 година в Брюксел, по повод напълно нов проект на най-популярната белгийска група – „Vaya con Dios acoustic live”.
Европейското турне на Vaya con Dios съвпада и с 20 годишнината от създаването на формацията, както и с излизането на “Ultimate Collection – CD / DVD, включващо две напълно нови песни, едната от които дует с Аарон Невил и концертно DVD с акустичното шоу от световната му премиерата в Брюксел през месец август 2006 г.
Билети вече се продават в интернет на адрес www.eventim.bg и в магазини Germanos на цени от 20 лева до 60 лева, както и на касата на НДК.
 

По материали на радио N-JoyКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *