Веселин Маринов “взриви” Дома на енергетика в Козлодуй

|
С мощен "взрив" от нестихващи аплодисменти многобройната публика, изпълнила до краен предел Зрителната зала на Дома на енергетика в Козлодуй, изпращаше снощи (21 март) всяко изпълнение на своя любим естраден изпълнител Веселин Маринов.
Пролетното турне на Веселин Маринов в Северозападна България, избрано не случайно в навечерието на Първа пролет, донесе много радостни и неповторими преживявания на неговите фенове от града на атомната електроцентрала, пред които той представи блестящо новия си албум "Моят живот", който е 16-ят в музикалната кариера на изпълнителя и съдържа нови 13 песни.
"Бих се радвал, ако в новите ми песни познаете себе си и някои от вашите най-щастливи или най-тъжни моменти. Защото, когато човек почувства, че не само в щастието, но и в тъгата не е сам, животът изглежда далеч по-хубав", откровено сподели пред козлодуйската публика изпълнителят на песните : "Всичко с теб е хубаво", "Ти си повече от любов", "Любов завинаги", "Няма да ти дам да остарееш", "Моят живот" и останалите песни от новия си албум.
За "наелектризирането" на залата с положителни емоции допринесе и изящното, оригинално, ненатрапчиво, високопрофесионално изпълнение на балетната формация, която показа образци на хореографски изпълнения, в които доминираха чисто фолклорни мотиви.
"13 мига от моя живот", които са спирали дъха ми - това са 13 песни, които събрах в новия си албум "Моят живот". В него за първи път споделям с вас толкова лични, толкова дълбоко пазени в душата ми чувства и преживявания", изповяда пред козлодуйската публика Веселин Маринов, на която от сърце честити настъпващата пролет.
Честита първа пролет и на теб, Веселине! И все така да ни веселиш с дълбокосъдържателните си и мелодични песни!
 

Невена МарковаКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *