Вече можете да заплащате книгите и чрез SMS

|
В навечерието на 24 май издателство "Балкани" (www.balkani.eu) предостави възможност за достъп до издадените от него книги и със заплащане чрез SMS.
С лесна регистрация и чрез изпращане на кратко съобщение до който и да е мобилен оператор, само за 2.40 лв. можете да получите достъп до избрана от вас книга от "Балканска библиотека" (над 40 заглавия!) или поредния брой на списание "Литературни Балкани" в PDF и да я четете на своя компютър. Един SMS на символична цена може да ви запознае с интересни личности и творци от словенската, македонската, сръбската, хърватската, черногорската, румънската, албанската, гръцката, босненската, кипърската, турската и българската литература и култура.
Една от най-новите книги на издателството е на Данило Киш. Брой 2 за 2007 г. на "Литературни Балкани" предлага нови текстове на Илия Бешков, Георги Марков, Георги Мишев, Емилиян Станев, Здравка Евтимова, Петър Чухов, Деян Енев, Антон Баев и много други. Във виртуална библиотека "Словото" можете да прочетете непубликуваното по-рано есе на Георги Марков "Кирило-Методиевско", а за останалите - посетете сайта на издателството на адрес www.balkani.eu.
 


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *