Взривоопасна смес от жанрове ще ни раздвижи в сряда вечер

|
За първи път в България ще се изяви ексцентричната двойка Fuel Fandango, чийто концерт е на 6 юни 2012 в клуб Blender. Откритието на този горещ испански дует е на новия български музикален промоутър Fusion Embassy. Яките иберийци идват по покана на Посолството на Кралство Испания и определено са едно от най-добрите попадения на испанската музикална сцена. Ще имаме щастието да им се насладим в пълния им блясък на живото им шоу, в което певицата Нита и продуцентът и диджей Але Акоста ще представят музиката си съвместно с барабаниста Карлос Соса.
Жанрово Fuel Fandango може да се определи като взривоопасна смес от модерна електроника, фънк, рок, поп, фламенко, синтезатори, китари (испански и електрически), барабани и вокалите на Нита и Але. Организаторите обещават специална сценография и много изненади. На лайфа групата ще изпълни песните от албума им "Información del disco".
Атрактивната и стилна визия на Нита е вдъхновила много млади почитателки и напълно се вписва разразилата се винтидж мода напоследък тук в софийските клубове и лайфстайл.
За себе си казват: „Винаги се опитваме да правим концертите си, сякаш ни е за последно, с много енергия и с желание да накараме хората да танцуват и да си прекарат страхотно. Надяваме се това да се случи и в София!”
А дали е така - елате и вижте!
 

Кремена ДимитроваКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *