ВИП билети на сцената за концерта на Веско Пантелеев – Ешкенази и Виктория Василенко

|
Поради огромния интерес към съвместния концерт на Веско Пантелеев – Ешкенази и Виктория Василенко на 13 декември от 19:30 в зала „България”, част от цикъла „Веско Пантелеев - Ешкенази и приятели”, организаторите от „Кантус Фирмус” пускат в продажба от утре, 1 декември, ВИП билети с места, разположени на сцената.
Инициативата цели да даде възможност на почитателите на камерната музика да усетят съвсем отблизо емоцията на изпълнителите от пресъздаването на любими класически произведения.
Още преди една година Веско Пантелеев – Ешкенази подкрепи първата престижна изява на младата пианистка пред родната публика. През декември 2009 Виктория Василенко бе представена в програмата „Дебюти” от известния цигулар в съвместен концерт от цикъла „Концертмайсторите” на Класик ФМ М-Тел оркестър.
На 13 декември Веско и Виктория ще представят три сонати за цигулка и пиано от Л. В. Бетовен, една от тях е известната „Пролетна” соната. Билети могат да бъдат закупени на касата на "Кантус Фирмус" в зала "България" и на www.ticketsbg.com.
 

По материали на "Кантус Фирмус"
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *