ВИП пакети осигуряват билет и вечеря с Пласидо Доминго

|
Пласидо ДомингоЕдин от най-великите и влиятелни световни артисти за всички времена, неповторимият тенор и кралят на операта Пласидо Доминго идва за своя първи концерт в България на 14 февруари 2014, по покана на Болкън Ентъртейнмънт.

Маестро Доминго пристига в страната ни четири дни по-рано за репетиции с музикантите от Софийска филхармония под диригентството на Жорди Бернасер. На 11 февруари вечерта с чартърен полет от Валенсия в София заедно с Пласидо Доминго ще кацнат и неговата съпруга Марта Орнелас, която много често го придружава при пътуванията му, диригентът Жорди Бернасер и неговият асистент Николас Марко, както и двете сопрано певици, които ще се изявят на сцената в София заедно с маестрото – Вирджиния Тола и Микаела Оесте.

Програмата на концерта ще бъде от две части и ще включва както оперни арии от любими композитори на Пласидо Доминго, така и популярни сарсуели, части от оперети и мюзикъли. Заедно с антракта концертът ще продължи повече от два часа и половина.

Промоутърът на събитието Болкън Ентъртейнмънт подготвя и специална оферта за още по-неповторимо изживяване  на празника на влюбените. Най-запалените фенове на знаменития тенор ще могат да заведат любимите си хора на една бутикова вечеря с присъствието на самия маестро Доминго след края на концерта му в специално организирана за целта зона в зала Арена Армеец.

От 24 януари в продажба в мрежата на Eventim.BG ще бъдат пуснати ограничено количество ВИП пакети, които включват билет за концерта от най-високата ценова категория и пропуск за специалната вечеря с присъствието на Пласидо Доминго. ВИП феновете, които закупят пропуск за вечерята, веднага след шоуто, ще получат и много специален подарък – постер за концерта и компактдиск с подписа на Пласидо Доминго. Цената на ВИП пакета е 450 лв.

Билети в мрежата на Еventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет. Онлайн билети: на www.eventim.bg.


Повече информация на www.facebook.com/becbg, www.becbg.com.


 

По материали на  Болкън Ентъртейнмънт.Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *