Всичко е любов – поредна изложба на ФотоФорум

|
На 25 ноември в централното фоайе на НДК беше открита поредната тематична фотографска изложба на ФотоФорум с най-доброто от конкурса "Всичко е любов".
След "пеещата" изложба със снимки по известни български песни и репортажната "Един миг от живота" това е третата за годината изложба на превърналото се вече в институция фотографско общество на сайта ФотоФорум. Представени са 65 интерпретации по вечната тема за любовта от 51 автори. Официалната част започна с изпълнение на устна хармоника на Георги Величков (J0R0), който след това предостави думата на Бони Бонев (boni) - и двамата създатели и ръководители на на сайта. В конкурса са участвали около 700 снимки от около 200 автора. "Това беше един интересен конкурс, летен, с много настроение, нарочно го направихме през лятото - сезонът на любовта", сподели Бони Бонев и обяви победителя - Весел Кюркчиев (Pho). Наградата, цифров апарат Samsung Digimax V50, връчи представител на фирмата Самсунг. Pho благодари и разказа как е направена снимката-победител, отричайки някои обвинения, че е била режисирана (снимката може да видите в неговия профил във ФотоФорум).
Сашо Петров (SaS), администратор на сайта, връчи допълнителни награди - комплект Малка книжка за любовта и Малка книжка за секса на simetro.com/books. Всяка двойка мъж и жена, от първо до пето място в конкурса, получи по един комплект книжки.
Изложбата е свободна за посещения до края на седмицата.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *