Втората клубна национална вълна от подгряващи партита за “Спирит ъф Бургас” започва днес

|
Вторият BECK`SPERIENCE THE SPIRIT OF BURGAS WARM-UP TOUR ще приключи на 5 юли с концерт на световно известна банда. Подробности за името на групата и мястото на концерта ще бъдат известни до седмица.
На 2 юни от София стартира втората вълна от подгряващи таз-годишния Спирит ъф Бургас (Spirit of Burgas) клубни партита в цялата страна. Ако предходния тур вървеше със слогана "Catch Your Spirit!", то предстоящият се завърта около посланието "Show Your Spirit!"
Със старта на тази втора вълна навлизаме в лятото и се доближаваме до дните на фестивала, така че наистина е време всеки от нас да изрази и покаже себе си. И брилянтна възможност за това са многобройните партита в цялата страна, през които ще премине BECK`SPERIENCE THE SPIRIT OF BURGAS WAPM-UP TOUR.
Неизменна част от всяко парти ще са атрактивните подаръци от генералния рекламодател на фестивала – Beck`s.
Музиката този път ще е фокусирана главно върху тазгодишното предстоящо издание на голямото събитие. Прочутият лейбъл ILLMATE ще е основен съпорт и на този втори подгряващ Spirit of Burgas тур. На предишния артистите от лейбъла с лекота взривяваха атмосферата на всяко парти, на което се появят.
DJ Darkstep от Illmate ще е постоянното присъствие във всеки клуб, през който ще премине "Show Your Spirit!" Сетовете му този път ще са подчинени основно на музиката на потвърдилите вече участието си банди и диджеи на Spirit of Burgas 2011. Това са Moby, Skunk Anansie, Deftones, Skindred, DJ Benga, Scratch Perverts. По време на партитата ще бъдат излъчвани и техни видео-клипове. На сцената на всеки клуб от националния подгряващ тур за още повече настроение ще се появяват Negy (Fars), Logo5 и Wash MC – всички те от Illmate.
Друга важна част от второто национално клубно турне е, че по време на партитата ще бъде представена за първи път цяла нова линия от облекла и аксесоари, специално разработени за партита и фестивали и специално създадени за Spirit of Burgas. Всеки от феновете, който посети турнето "Show Your Spirit!", ще има шанс да се превърне в модел на Spirit of Burgas Beach Wear. Лицата, уловени от фотографите на партитата, ще участват в онлайн кампания по избора на моделите на фестивалната плажна модна линия на Spirit of Burgas. Избраниците ще участват в професионална фотосесия, която впоследствие ще бъде разпространена на сайтовете www.spiritofburgas.com, www.becks.bg и социалните мрежи на събитието и на марката.
Зоната, в която ще се продава линията Spirit of Burgas Beach Wear по време на самия фестивал обещава да бъде една от най-атрактивните. А дотогава подгряващите партита "Show Your Spirit!" ще се превърнат в арена за дефилета на новите свежи летни облекла и за избор на лицата, които тепърва ще ги показват пред публика.
SHOW YOUR SPIRIT! BECK`SPERIENCE THE SPIRIT OF BURGAS WAPM-UP TOUR ще мине през следните места в страната:
 
2 юни (четвъртък), София - клуб СТРОЕЖА - DJ Darkstep & Negy (Fars) & Wosh MC (ILLMATE)

3 юни (петък), Стара Загора - клуб ILL MONDO - DJ Darkstep & Negy (Fars) & Wosh MC (ILLMATE)

4 юни (събота), Сливен - клуб TANGRA - DJ Darkstep & Negy (Fars) & Wosh MC (ILLMATE)

9 юни (четвъртък), Благоевград - клуб UNDERGROUND - DJ Darkstep & Logo5 (ILLMATE) + SOB DJ

10 юни (петък), Велико Търново - клуб GALLAXY BOWLING - DJ Darkstep & Logo5 (ILLMATE)

11 юни (събота), Габрово - клуб FACES - DJ Darkstep & Logo5 (ILLMATE)

16 юни (четвъртък), Русе - клуб SOUNDGARDEN - DJ Darkstep & Negy (Fars) & Wosh MC (ILLMATE)

17 юни (петък), Добрич - клуб ГАЛЕРИЯ - DJ Darkstep & Negy (Fars) & Wosh MC (ILLMATE)

18 юни (събота), Варна - клуб GOTI - DJ Darkstep & Negy (Fars) & Wosh MC (ILLMATE)

1 юли (петък), Бургас - клуб BIZARRE - DJ Darkstep & Logo5 (ILLMATE)

2 юли (четвъртък) , Пловдив - клуб Конюшните на Царя - DJ Darkstep & Logo5 (ILLMATE)

5 юли (вторник) – финал на турнето с концерт на световноизвестна банда.
 
Цени на билетите за партитата: 2 – 3 лв. (на място във всеки клуб).
 

По материали на организаторите


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *