Вълнуваща среща с поета Светослав Георгиев

|
На 8 февруари, членовете на новоучредения Литературния клуб към Дома на енергетика в Козлодуй проведоха вълнуваща среща с поета Светослав Георгиев, който представи новата си стихосбирка “Поне веднъж”, една книга, събрала в себе си песни и стихотворения, поетично и оригинално пресъздадени от талантливия автор.
След първата стихосбирка на поета “Сезон за раздели”, интерес за многобройната аудитория, бе и представената нова стихосбирка “Поне веднъж”, умело съчетана с атрактивни моменти от творческата биография на поета Светослав Георгиев – носител на наградата “ПоКи”-1991 г., и награди от Националната среща на поети с китари “Поетични струни” в Харманли, награда от “Шумен бард 2004” и др.
В зала “Кафе-театър” на Културния дом си дадоха среща с поета много почитатели на поетичната реч и българското слово, които горещо аплодираха своя гост за оригиналното изпълнение на неговите стихове и песни.
Преди вълнуващата промоция на поета Светослав Георгиев пред Козлодуйската публика, членовете на Литературния клуб си избраха име на клуба – “Нашето слово”и ръководство. Приета бе и “Азбука на мероприятията” до края на годината.
Членовете на Литературния клуб единодушно заявиха волята си клубът да стане консолидиращ интелектуален форум, който да има своя собствена физиономия в публичното пространство.
 

Невена МарковаКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *