Вълнуващ юбилей

|

Детската вокална формация "Робинзон" навърши 10 години


На 27 февруари, в Зрителната зала на Дома на енергетика в Козлодуй, се състоя вълнуващ концерт-спектакъл по случай 10-годишния юбилей от създаването на детската вокална формация "Робинзон" към културния дом.
В нея участват деца от 12 до 18 години. Създадена през 1995 г.,с много любов и амбиция от талантливата музикална педагожка Людмила Алексиева, през десетте години на своето съществуване, формацията обогатява непрекъснато своя репертоар, който включва повече от 30 песни на български, руски, английски и испански език.
Децата от вокална група "Робинзон" са участвали във фестивали на детската песен в България, Италия и Украйна, в телевизионни детски шоупрограми на Българската национална телевизия - "Като лъвовете", "Чай" и др., в концерти и представления на сцената на Дома на енергетика и в община Козлодуй.
Едновременно с представителната детска вокална група "Робинзон", във вокално пеене се обучават деца от 6 до 12-годишна възраст, които след съответната подготовка стават изпълнители във вокална формация "Робинзон".
Да пожелаем на младите изпълнители нови певчески отличия, с които да обогатяват своята творческа биография, много радостни мигове при съприкосновнието си с песенното изкуство и щастливо детство.
Честит юбилей, талантливи чеда на Козлодуй!
 

Невена МарковаКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *