Вътрешната външност на Phuture Shock – в новия албум In &Out

|
На 2 юни от 20:00 часа Phuture Shock ще представят дългоочаквания си нов албум в Sofia Live Club. До дни In & Out ще бъде готов и ще бъде разпространен в музикалните магазини в страната. На концерта в началото на идния месец, Деси и Фичо ще излязат на сцената заедно с Деян Драгиев - Даката (барабани) и Петко Дреников - Пеко (китара). Купонът ще започне с DJ сет на Бирата (aka Ramsey Hercules). Phuture Shock са поканили и други гости, които засега пазят в тайна. Групата ще изсвири парчетата от новия си албум, плюс няколко съвсем нови композиции и нови версии на стари песни.


Phuture Shock съществуват от десет години и бързо се превърнаха в любимци на родната ъндърграунд и клубна сцена. In & Out е третото им издание - след албумите Live и Playback. В новия албум ясно може да бъде разпознато звученето, запазена марка на Phuture Shock - стилни, лесно запомнящи се и земни мелодии, които ту предизвикват силно желание да танцуваш, ту те отпускат с грууви ритъм. Като споменахме ритъма, In & Out е и първият албум на Phuture Shock, в който барабаните са изсвирени на живо - от Даката. В записите участват още Атанас Хаджиев, който свири на саксофон в две от парчетата и Боян Златков, който участва с бас партията в ремикса на един от най-известните хитове на Phuture Shock - Champagne.


“За да живеем пълноценно, трябват много любов и разбиране. Лесно можем да се изгубим, но всичко зависи от нас. Усилието си заслужава - Любов” - така Деси се опитва да синтезира в няколко думи това, което я е вдъхновило за текстовете в In & Out. Това послание ще открие всеки, който се сдобие с новия албум на Phuture Shock.


In & Out е мастериран в Calyx Mastering Studio, Берлин. Продуценти на албума са Phuture Shock.


През лятото групата ще свири на няколко фестивала - In The Palace Festival в Балчик, Funkophone Festival във Варна и други. Деси и Фичо ще направят турне за представяне на албума. В плановете на групата влиза и видеоклип към парчето “In & Out”.


Билети за музикалното преживяване Phuture Shock на 2 юни могат да се закупят от: ticketsbg.com, касата на Кантус Фирмус в зала “България” и на място в Sofia Live Club.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *