Геният на прогресив хауса – Moshic, представя четвъртия си албум в България

|
На 21 ноември София ще посрещне явлението на електронната сцена Moshic. Изявата му в България е първата от поредицата музикални събития, организирани от HAVE A NICE TRIP. Изживяването в Парти Център 4-ти Километър обещава да бъде интересно, защото на публиката ще се предостави възможността да чуе чисто нови парчета от Moshic.
Гуруто ще представи предстоящия си четвърти албум, съпроводен от уникални лазерни ефекти, визии и декорации. Специално за партито ще бъде инсталирана една от най-добрите озвучителни системи - Funktion One, която се използва за концертите на имена като Massive Attack, Chemical Brothers, Moloko, Jamiroquai, Underworld, Jackson Browne и др.

По какъвто и начин да се представи Moshic, той няма да е достатъчен, за да опише гениалния музикален продуцент от Израел. През многото години, обикаляйки по света, Moshic е наложил редицата необикновени епитети, които се спрягат с неговото име. Публиката го определя като един от най-изумителните DJ-и на световната прогресив сцена. Pete Tong казва за него, че е най-хубавото израелско творение след фалафела. Музиката му е оценявана и издавана в компилации на редица величия като Tiesto, Armin van Buuren, Kasey Taylor, Danny Howells и др.

„Знам, че публиката тук е удивителна, също като българските музиканти, с които съм работил, сред които е Климент”, заяви пред организаторите Moshic. ”Както винги съм казвал, моята мисия е да експериментирам с музиката и да не изневерявам на собствения си стил. С предстоящия си, според мен най-добър албум, искам да заредя с енергия и българските си фенове.”

Пътуването с първия израелски изпълнител, включен в класациите на списание DJ Mag, ще е подкрепено и от известни имена от българската прогресив и псай сцена, като Kliment, DJ Stoyan, Tag, Nagual, Quantum Suicide както и известното мекедонското дуо – Dina & Shev.Билети за партито „Have a Nice Trip With Moshic” на 21 ноември 2009 г., Парти Център 4-ти КМ, София, ще могат да бъдат закупени от мрежата на еventim.bg в цялата страна.

Цена - билети в мрежата на EVENTIM – 15 лв. На място – 20 лв.
 

По материали на Have a Nice TripКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *