Германската траш метъл легенда Destruction ще забие в София на 10 януари

|
Боговете на германския траш Destruction идват за първи път в България. Концертът ще бъде в зала „Христо Ботев“ на 10 януари, понеделник. Организатор на шоуто е агенция „Прима“.
Преди Destruction на сцената ще действат и най-силните групи на българската модерна метъл сцена - Suffer H и Redrum. Първите са известни и с това, че са яростни фенове на Destruction, а Redrum (това всъщност са Стифф и Роми от Insmouth, Чавдар от Sheky and the Bloodyboys и Кольо от Urban Grey) съвсем скоро след концерта ще издадат дългоочаквания си дебютен албум.
Цената на билетите ще бъде 20 лева, а в деня на концерта - 24 лв. Destruction са основно име в Светата троица на Германския траш, Destruction - Sodom - Kreator и всъщност именно те създадоха едни от най-скоростните и нападателни траш парчета за всички времена. Лидерът Schmier сподели „Много се радвам, че най-после идваме в България. Още повече, че нашата звукозаписна компания Nuclear Blast има много силни позиции тук, благодарение на своите посланници от Wizard. Ще ви разгромим!“
В България Destruction идват в състав: Marcel Schmier - бас китара и вокал, Mike Sifringer - китара и Marc Reign - барабани. Групата ще пристигне в София от съседна Гърция, където ще изнесе два концерта в началото на годината - в Солун и Атина.
Билетите ще бъдат пуснати в продажба от 13 декември на касите на НДК и в музикалните магазини на по-големите градове в страната, както и онлайн на адрес www.biletionline.com.
 

По материали на музикална компания Wizard.Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *