Гласуване и на публиката за BG Press Photo 2004

|

Фото Форум е единственото място в което предварително можете да видите снимките от BG PRESS PHOTO 2004!


 
BG PRESS PHOTO 2004 е годишният конкурс за най-добра репортерска снимка, направена от български фоторепортер. От около 1000 изпратени снимки, заснети от нашите професионалисти през календарната 2004 г., жури избра 229, които ще участват в тазгодишната изложба.
За първи път, откакто се организират годишните прегледи на снимките на българските фоторепортери, селекцията ще може да бъде разгледана предварително. Тя е публикувана в сайта photo-forum.net - най-голямата българска фотографска медия, която на ден посещават над 5000 души.
229 снимки на около 60 фотожурналисти от централните и регионалните медии са изложени на страниците на Фото Форум. За тях може да гласува всеки, който се регистрира на сайта.
На 17 февруари във Военния клуб в София ще бъде открита изложбата BG PRESS PHOTO 2004. Тогава всеки ще може да сравни класацията на публиката на Фото Форум с класацията на журито, състоящо се от 11 професионалисти в сферата на фотографията. Изложбата и конкурсът са организирани от Фотографска Академия и сп. Фо. Снимките от изложбата ще бъдат включени в каталог за историята на българската фотожурналистика.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *