Графа започва турнето “Невидим”

|
Графа ще направи национално клубно турне – Невидим Tour 2011 през февруари и март. За поредна година певецът няма да изневери на традицията си и ще посети осемнайсет избрани клубове в страната.
Първия концерт от поредицата, представена от Монте Мюзик и БГ Радио е на 10 февруари в клуб Funky Kitchen, София. Турнето ще продължи на 11-и в Хасково (клуб Cosmopolitan), 12-и в Шумен (клуб Mamagaya), 14-и – Варна (бар Галерия), 18-и – Велико Търново (Galaxy Bowling), 19-и – Плевен (Galaxy Bowling), 25-и – Асеновград (клуб Delux), 26-и Троян (България, клуб Шоко).
На концертите Графа ще представи най-големите си хитове с нови ремикси и различно звучене, както и песните от новия албум „Невидим“, превърнал се за кратко време в най-продавания албум на годината.
В Невидим Tour 2011 участие ще вземат Борислав Бояджиев, познат като DJ Borche, и атрактивната танцьорка от клипа „Невидим“ - Индира.
Междувременно пилотния сингъл от едноименния албум „Невидим“ се превърна в тотален хит. Веднага след излизането си той се изкачи до челните позиции в класациите и вече 16 седмици е номер 1 в националната класация (NMC).
 

По материали на Монте МюзикКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *