Графити, фотографии и арт принтове на едно в Бургас

|
Плакат за изложбата„Изкуството няма нужда от рамки“ – това е посланието, което отправят 20 млади бургаски творци с изложбата си "Mixed Up". Тя ще бъде открита днес, 14 януари, от 18 часа в зала „Георги Баев“ на Културен център Морско казино.

Графити платна, фотографии и арт принтове ще бъдат показани в обща  експозиция за първи път в Бургас от 14 до 28 януари. Улично изкуство в зала – това прави изложбата по-различна от всичко, което традиционно сме свикнали да виждаме. Автори на произведенията, които ще бъдат показани, са Raveo, Dilom, Oscar, Esteo, Mute, Shyne, Done, Dixon, Shi One, Funktool, Senna Ayd, Димитър Чобанов, Димитър Русев, Мария Съботинова, Елеонора Щерева, Светослав Вичев, Светослав Станков, Таня Маркова, Минчо Танев и Илиян Стойков.

За откриването са предвидени брейк демонстрации. Своите танцови умения ще ни покажат момчетата от Flowtron, а музикалното оформление ще е в ръцете на добре познатия на младата бургаска публика DJ Funktool.

Основни организатори на събитието са четири момчета от Бургас, обединени под артистичното име МЕ Click. Това, което ги свързва, е изкуството и желанието им чрез него да правят добро за града си.

Изложбата е в подкрепа на Кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата през 2019.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *