Групата Lilly of the West издава видеоклип към песента „Gotta Lotta Rhythm In My Soul”

|

В разгара на летния сезон, когато всичко ни приканва към почивка, а хубавата музика е навсякъде около нас, Lilly of the West поднасят на феновете си специален подарък.


Те издават нов видеоклип към песента „Gotta Lotta Rhythm In My Soul”. Той е част от последния албум на групата “Swings & Heartaches”, който излезе по-рано тази година. Режисьор на видеото е Лили Друмева, която е и движещата сила в Lilly of the West. Първата кънтри група в България прегръща доброто настроение, за да зарази с него всички свои почитатели.


Клипът към „Gotta Lotta Rhythm In My Soul” е заснет в Чешкия културен център от оператора Мирослав Михайлов, а красивия грим и прическите на дамите са дело на Теодора Антова. В клипа участва двойка танцьори то клуб „Импулс”, Велинград.


Междувременно Lilly of the West се готви за редица участия през август. Началото им ще бъде дадено не къде да е, а в Литва, където групата ще свири между 16 и 19 август. Музикантите ще участват в популярния фестивал  Visagino Country и ще направят още няколко концерта, на които канят всичките си български и чуждестранни почитатели.


След средата на месеца Лили Друмева, Свобода Боздуганова, Михаил Шишков и Ясен Василев ще се подвизават изключително пред българска публика. Обявяването на концертите предстои.


Lilly of the West се ражда през  1996 г. и оттогава не спира да твори и да се развива. Проектът се появява, благодарение на Лили Друмева, към която се присъединяват останалите музиканти. Групата вече има девет пълносвирещи албума, последният от които излезе през 2012 г.


 Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *