Давид Гета оглавява фестивала EXIT

|

EXIT с гордост обявява, че Давид Гета (David Guetta) ще оглави фестивала тази година, превръщайки Нови Сад в световна музикална столица. Кралят на бийта ще ръководи шоуто от Денс Арената пред 25 000 танцуващи хора.


Давид Гета изглежда няма за какво повече да мечтае след като застана на върха на престижната класация на DJ Magazine Top 100 DJ list in 2011, спечели два пъти награда "Грами", както и награда от MTV Europe Music и получи безброй признания за таланта си през годините. Оказва се обаче, че за него най-важно е да прави хората щастливи: „Без значение дали ще създам бийт, който ще се превърне в песен по радиото, дали ще направя парче, което трябва да се хареса на другите DJ, винаги мисля единствено за това как да накарам хората да танцуват – това е моят първи приоритет”.

Давид Гета  ще остави резиденциите си в Ибиса, за да поеме контрола над Денс Арената на EXIT и да огласи Петроварадинската крепост с едни от най-любимите хаус парчета за всички времена. Свидетели на този грандиозен спектакъл ще станат хора от над 60 държави. Шоуто на Guetta и уникалната атмосфера на EXIT Festival ще превърнат тази гореща лятна нощ в Нови Сад в едно от най-големите и ексклузивни музикални събития на планетата за 2013 г.Една от най-влиятелните световни новинарски агенции - Euronews - се присъедини към дългия списък  на уважавани медии като BBC, CNN, The Guardian и MTV, поставяйки EXIT в топ десет на най-добрите европейски фестивали. Сайтът на Euronews класира EXIT на шесто място в списъка с най-успешните европейски фестивали за 2013г., като подчерта качествената му музикална програма и посочи Петроварадинската крепост като една от най-уникалните фестивални локации на света. Специални похвали EXIT получи за достъпните цени на билетите и цените за настаняване, както и за неповторимото фестивално преживяване.

EXIT R:Evolution 2013 е петдневен фестивал от 10 до 14 юли, включващ имена от световната музикална сцена като David Guetta, Atoms For Peace, Bloc Party, CeeLo Green, Fatboy Slim, Snoop Dogg aka Snoop Lion, Chase & Status DJ set & Rage, Diplo, DJ Fresh live, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Rudimental live, SBTRKT и Seth Troxler. Локацията на фестивала е уникалната средновековна крепост Петроварадин в близост до р. Дунав и гр. Нови Сад. Фестивалът съдържа 20 сцени и над 600 изпълнители.
За по-пълна информация:
http://www.exitfest.org/en/tickets/bulgaria ; https://www.facebook.com/ExitBG

Билети: 

EXIT прави хората щастливи за по-дълго!

http://www.ticketpro.bg/jnp/music/991226-exit-festival-2013-early-bird.html 

От тази година вече има промоционални пакети, включващи билет за фестивала, транспорт и настаняване!

http://partytravel.bg/index.php


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *