Дами и господа, представям ви Яница

|
София. 29 април. Пролетна вечер. Social Club. Джаз. Слабо осветление. Чаша вино. Приятелски разговори.

Яница. И Stay.

Яница е млада, лъчезарна и талантлива, а Stay е първият й сингъл, реализиран със съдействието на Вирджиния Рекърдс.

Режисьор на клипа е Кольо Карамфилов, аранжиментът и музиката са на Живко Петров, а текстът – на Владимир Михайлов. Стайлингът и визията й в клипа са дело на Мариета Ценова, на която самата Яница не пропусна да благодари. Тя сподели, че реализирането на този клип е сбъдната мечта за нея и че то не би могло да се случи по-добре.

Вечерта на 29 април Social Club събра много от приятелите на Яница, както и почитатели на красивата музика. В един изключително нежен, красив и пъстър музикален свят ни отведоха пленителният й глас и чаровната й усмивка.

Яница изпълни няколко песни, измежду които творби на Гершуин и Андрю Лойд Вебер. Тя каза, че иска публиката просто да почувства тази музика, така както тя я чувства. И публиката я почувства. Яница поднесе малко добре подбран класически джаз, както и една свежа латино песен. В изпълнението й помогнаха приятната атмосфера на Social Club, три красиви танцьорки, бендът в състав Огняна Соколова, Димитър Шанов, Венцислав Благоев и Димитър Димитров, както и добре отбраната публика.

Надяваме се, че тази вечер не е прецедент и че Яница ще остане в българското музикално пространство, защото то има нужда от красота, хармония и финес.
 

Десислава ГичеваКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *