Да заснемеш модела; преоткриване на фотографията и киното

|
Barouh and Рartners и Центърът за култура и дебат "Червената къща" организират на 26 юли (понеделник) от 20.00 ч. в Червена зала "Да заснемеш модела; преоткриване на фотографията и киното" - видеоарт, представен от Мигел Еспада и Хуан Санта Крус.

Артистичният тандем Мигел Еспада и Хуан Санта Крус (espadaysantacruz studio) открива уъркшоп "Кино техники във фотографията" с демонстрация от 20.00 ч. на тема "Да заснемеш модела; преоткриване на фотографията и киното".

Уъркшопът "Кино техники във фотографията" с водещи Мигел Еспада и Хуан Санта Крус, Испания, espadaysantacruz studio (26-31 юли (понеделник-събота), 10.00-20.00 ч., Център за култура и дебат "Червената къща" ) е предназначен за професионалисти фотографи и фотографи любители, имащи добри основни познания по фотография и интерес към авангардните изразни снимачни техники. Под ръководството на младия артистичен тандем, носители на награди както в областта на киното, така и на фотографията, преподаватели по философия, визуални изкуства, информатика, математика в най-престижното училище по фотография в Испания и в университетa Комплутенсе в продължение на 6 дни сутрин се провеждат демонстрации и следобeд практически занаятия, свързани с прилагането на кинематографичните осветителни техники в полето на фотографията.

Организира Barouh and Рartners с подкрепата на Министерството на културата, Институт “Сервантес” и Испанското посолство в България.
На български и английски език, с превод.

Вход свободен за демонстрацията
Вход за наблюдатели за периода 26-31 юли: 10 лв. на ден (местата са ограничени!)

За повече информация: office@redhouse-sofia.org, www.redhouse-sofia.org, info@barouhandpartners.com, тел. 02 / 988 81 88, 986 44 16.

Заповядайте!


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *