Дженифър Лопез на стадион “Васил Левски”

|
Дженифър Лопез ще представи новия си албум “Rebirth” пред българска публика на 2 юни в София.
Организаторите Vivatel, “Пикендмор” - България и “Рокендмор” – Австрия потвърдиха, че концертът ще се състои на стадион “Васил Левски”. Взети са всички предпазни мерки – тревата ще бъде предпазена със специално защитно покритие по европейски стандарти, а след обновяването си спортното съоръжение е единственото, което предлага достъп и удобства за хора в неравностойно положение, съобщи Нина Гиргинова, изпълнителен мениджър на “Пикендмор”. Затова в сектор А ще бъдат отделени специални места за инвалиди на цена 35 лв, колкото е и цената на първите 20 000 билета, пуснати в продажба из страната. След изчерпване на това количество, билетите ще се продават по 50 лв. Могат да се намерят на касите на стадион “Васил Левски”, в Билетен център на НДК, от eventim.bg и от всички бензиностанции на “Петрол”. Организаторите предупреждават, че ще е абсолютно забранено внасянето и използването на фотоапарати, видеокамери, звукозаписващи устройства, бутилки, тежки предмети, които могат да застрашат сигурността на публиката и артистите.
Дженифър Лопез пристига с екип от над 60 човека и има високи изисквания както за мястото, на което ще представи своето шоу, така и за престоя си в страната. Още не е известно колко време ще остане световноизвестната певица в България.
На пресконференцията по повод концерта на латиноамериканската дива, Нина Гиргинова съобщи и датите на някои от предстоящите събития, организирани от “Пикендмор”. На първи юни в Каварна ще бъдат “Апокалиптика”, както писахме и по-рано, на 11 юли там ще свири Били Айдъл. За традиционния хепънинг “Джулай Морнинг” се планира на 30 юни 12-часов музикален маратон, в който ще вземе участие Рони Джеймс Дио. Преговорите за “Симпли Ред” все още текат и няма потвърждение за техен концерт, но “Пикендмор” планира той да се състои в началото на септември.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *