Дипломати от Латинска Америка и група Акага представят кауза на 28 декември

|

Плакат за концертаНа 28 декември в зала 3 на НДК ще се състои незабравимо MEGA LATINO PARTY с участието на група Акага и двамата най-добри български латино DJ-и - Alex и Dobcho.


„Животът е латино“ е събитие, което се провежда под патронажа на Н. Пр. Тересита Капоте, Извънреден и пълномощен посланик на Република Куба. Тя ще приветства всички присъстващи и ще ги направи съпричастни към една кауза, която приема за своя цел и мисия – „Свобода за петимата от Куба“. Освен нея, на това грандиозно събитие ще присъстват и голяма част от посланиците на латиноамериканските държави у нас, които подкрепят събитието „Life is Latino“ и застават зад каузата на Н. Пр. Капоте, която преди дни получи най-високото отличие „Златна лаврова клонка“. Всички присъстващи ще станат част от една уникална вечер на приятелство и подкрепа в името на солидарността. Гости от всички латиноамерикански държави и посолства у нас ще подкрепят „Life is Latino“.

След участието си в Музикална академия, музикантите от Акага ще взривят зала 3 на НДК с най-доброто от света на латино културата.

Освен с авторски парчета, група Акага ще изненадат публиката на „Life is Latino“ с изключителен латино сет подготвен за събитието - кавъри на най-добрите латино хитове и авторски парчета. Освен тях, на сцената ще се качи и женското трио LaTiDa.

За най-запалените фенове, от Кариока Ивент са осигурили  ограничен брой специални VIP билети на цена от 100 лв.  с редица предимства – резервирана маса близо до сцената и дансинга, неограничена консумация на напитки и възможността безплатно да закарат своите клиенти до всяка точка на София. Билети могат да се закупят в партньорската мрежа на Кариока - Еventim, Ticket Stream, Ticket Pro u Ticket Portal.

Специален партньор на събитието е винарска изба „Villa Vinifera”, която разполага със собствени лозови насаждения в с.Брестовица и с.Нови Извор.

Във „Villa Vinifera” изцяло е издигнато в култ качеството на виното, в което ще се убедят всички посетители и приятели на Кариока в нощта на 28-и декември. Специалистите от “Villa Vinifera” ще предоставят на присъстващите екологично чисто вино, което успява да пресъздаде атмосферата на Латинска Америка, подбрано с внимание и отношение към детайла . Една специална селекция за посетителите на „Life is Latino“.

Първото събитие на Кариока Ивент в София  - MEGA LATINO PARTY „Life is Latino“  на 28 декември 2013 г. в зала 3 на НДК - обещава да бъде незабравимо и да събере на едно място всички цветове на Латинска Америка под мотото „Животът е латино“. Организаторите обещават още много изненади в нощта на латиноамериканската култура.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *