Добри новини за почитателите на твърдия звук на Spirit of Burgas

|
На страницата на Spirit of Burgas вече са публикувани част от групите, които ще можем да чуем във второто издание на фестивала.
Става ясно, че ще има пет сцени, като почитателите на рока и по-твърдата музика отново ще имат свое място - Jack Daniel`s Rock Stage. За момента там виждаме Babyface Clan, Odd Crew, Svetlio and the Legends, Черно фередже и Last Hope. Из форумите за музика в интернет феновете се надяват тази година да могат да чуят Врани волоса и да повторят преживяното с The Revenge Project - предвид факта, че и двете именити групи са от Бургас и имат достатъчно вярна публика.
Програмата на Blacksea Salsa Fest изобилства от имена на престижни салса клубове, като Alfredo Style, Salsa con Miguel, Los Pambos, Street Salseros. Очакваме повече информация относно събитията, които сигурно ще се проведат на тази сцена, както и на другото танцувално горещо място - Go Dutch Dance Arena.
Вместо MusicSpace, този път сцената е "На тъмно". Имената, които присъстват до сега, са повече от обещаваши и разпределени в три тематични вечери - хардкор и пък; реге, рага и ска и "балканска".
За хедлайнерите все още няма различна информация, освен тази, която в Словеса вече сме публикували - всеки, който се готви да посети фестивала, очаква с нетърпение обявяването на хедлайнера за третата вечер.
Не е ясно и дали ще има и шеста сцена, както бе обявено преди няколко месеца.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *