Допълнителни билети за Националния балет на Испания

|
Допълнителни билети за втория спектакъл на Националния балет на Испания, който ще бъде на 6 април, пуснаха организаторите от „БГ Саунд Стейдж”. Цените са от 50 и 40 лв.
На сцената на зала 1 на НДК четиридесет великолепни танцьори ще се представят за първи път у нас с две от най-прекрасните си творби, с които миналата година се представиха на Световния фламенко фестивал в Маями и спечелиха наградата на публиката – Dualia и La leyenda.
Българската публика ще преживее на живо това, което е гледала във филмите-шедьоври на Карлос Саура - „Кармен” и „Фламенко, фламенко”. Пищни костюми, прекрасна музика, страстни танци под звуците на десетки кастенети в ръцете на танцьорите – една приказна история, разказана без думи, живот, изживян чрез великолепни танци. Това очаква зрителите на Националния балет на Испания на 5 и 6 април в зала 1 на НДК. Спектакълът е организиран от продуцентска агенция БГ Саунд Стейдж с подкрепата на посолството на Кралство Испания. Билетите са в продажба в мрежата на Eventim – магазини Германос, Пикадили, Мултирама, Usit Colors, Офис 1 Суперстор и в билетния център на НДК.Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *