Дредзоун ще са гости на първата фестивална вечер в Бургас

|
В разгара на лятото Европа танцува с енергията на летните музикални фестивали, а България брои дните до най-големия си музикален форум – Spirit of Burgas.
Месец преди големия фестивален старт още една британска група е потвърдила участието си на основната сцена на феста.
В първия фестивален ден – 14-ти август, ще гледаме Дредзоун (Dreadzone) – уникална група, която съчетава в музиката си звука на дъб, реге, техно, транс и етно музика. Те са създадени в началото на 90-те от музиканти от невероятната формация Big Audio Dynamite. Имат издадени 8 албума - пълни с изключително богата на въображение и модерни музикални похвати музика.
От началото на юли в големите музикални интернет магазини може да се намери новия сингъл на Dreadzone - "Beyond A Rock". В него участва и легендарния реге певец Earl 16. За да видите истинската звукова и концерта мощ на британците Дредзоун – посетете тяхната страница http://www.myspace.com/gregdread
Билетите за фестивала се продават в мрежата на Евентим. Еднодневен билет струва 40 лв. На входа на фестивала дневен билет ще струва 50 лв. Тридневните билети са 100 лв, на входа на фестивала билетите ще струват 120 лв.
 

По материали на организаторитеКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *