Друго си е на Аполония!

|
"Друго си е на Аполония!" - възкликна Гого Найденов след поредния бис - възторжената публика в Амфитеатъра не преставаше да иска още и още.
Със своя концерт на 2 септември Фамилия Тоника откриха серията от концерти и спектакли, които ще се представят на тазгодишното юбилейно издание на фестивала в Амфитеатъра. Стефан Диомов представи петима от членовете на Фамилията - Ралица, Драго, Милица, Ева и Гого. Липсата на Ваня и Тео беше озадачаваща, но не попречи на петимата да забавляват публиката си както само те умеят и винаги са правили. Успехът на Фамилия Тоника, освен на прекрасните песни, се дължи до голяма степен на тяхното умение да "правят шоу". Неповторимо е сценичното им поведение - вмъкването на шеги, закачки, тънък хумор по време на изпълненията. Искреността във възприемането на сцената и песента се предава на дошлите да видят и чуят, които се забавляват заедно с изпълнителите и без притеснение пригласят на песните.
В Амфитеатъра фамилия Тоника представиха свои нови песни, някои от които от най-новия им албум "Фамилия Тоника по италиански" и изпълниха добре познати и любими хитове.
 
Още снимки от откриването може да видите на страницата на Аполония.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *