Дуел на красотата и хармоничността в София

|
София стана арена на битка между световно признати изпълнители на латиноамерикански и стандартни танци на 30 март. Уникалното шоу „Дуелът на титаните” по идея на танцов клуб „С фрак и лачени обувки”, показано за първи път в света, извади на показ красотата и хармоничността на танците.
По четири двойки представители на латиноамериканските и стандартни танци изнесоха пет индивидуални програми, показвайки спектакъл от висока класа.
В спектакъла участваха Питър и Кристина Стокебро, настоящи Световни шампиони по латиноамерикански танци, Арунас Бизокас и Едита Данюте, настоящи Световни шампиони по стандартни танци, претендентите за Световна титла по латиноамерикански танци Маурицио Вeсково и Мелинда Тьорекджордж, и любимците на публиката Стефано Ди Филипо и Анна Мелникова, както и Паоло Боско и Силвия Питон.
Двойките се представяха един срещу друг, латиноамерикански срещу стандартни танци, като първо се предизвикваха мъжете, а след това и жените. Недостатък на сценария беше липсата на преводач от английски език - на който се водеха диалозите, въпреки че по-голямата част от публиката се ориентираше в ситуацията.
Неточността и недостатъчно добрата организация на подобни събития за пореден път доказаха, че са български черти, след като спектакълът започна повече от половин час след официално обявеното време, а усърдно подредените реклами около сцената не даваха възможност на известна част от зрителите да имат видимост към това, което се случваше на арената. Все пак организаторите се постараха да отстранят проблемите своевременно и след като шоуто започна изкуството на Танца съблазни и очарова всички присъстващи. Прекрасните изпълнения на танцьорите направиха събитието незабравимо за всички.
„Дуелът на Титаните” се организира със съдействието на vivatel и Минерална вода Банкя.
 

Снежана Симеонова
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *