Дуел на световни лидери в танците – в София

|
Световните лидерите на латиноамериканските и стандартни танци ще си спретнат дуел на българска сцена на 30-ти март 2007.
В арена на двубоя в рамките на два часа и половина ще се превърне зала Универсиада, а домакини на събитието и автор на идеята е небезизвестният танцов клуб „С фрак и лачени обувки”, ръководен от г-жа Роза Сисоева.
Питър и Кристина Стокебро, настоящи Световни шампиони по латиноамерикански танци, Арунас Бизокас и Едита Данюте, настоящи Световни шампиони по стандартни танци, както и претендентите за Световна титла по латиноамерикански танци Маурицио Вeсково и Мелинда Тьорекджордж, и Стефано Ди Филипо и Анна Мелникова ще вземат участие в спектакъла „Дуелът на титаните”. Зрителите ще могат да се насладят и на изпълненията на Паоло Боско и Силвия Питон - майстори на Тангото.
Майсторите на латиноамериканските танци ще представят по пет индивидуални шоу програми срещу опонентите им от стандартните танци.
Шоуто е плод на традиционното сътрудничеството между „С фрак и лачени обувки” и третия телеком в България vivatel. За първи път като спонсор на събитието участва Минерална вода Банкя.
 

Снежана СимеоноваКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *