Дуетът Милен Тотев – Наталия Барабанщикова се утвърждава

|
Началникът на санаториума на МВР във Варна д-р Гинка Иванова поздрави служителките по повод Международния празник на жената - 8 март 2009, и представи участниците в концерта по този повод - Наталья Барабанщикова от Кишинев, Молдова, и Милен Тотев от Ловеч.
В първата част на концерта Наталия представи свои авторски песни, както и песни на Александър Городницки и на други ру,ски бардове. Втората част на концерта Милен Тотев представи традиционни български песни, а в дует двамата изпяха популярни руски песни. Концертът бе подарък от двамата изпълнители в знак на благодарност към ръководството на санаториума.Тези концерти изяви на международния дуета се провеждат от 2 години с любезното съдействие и организация на началника на административно-стопанската част Валентин Байчев.
Слушателите от всички краища на България приеха с голям възторг техните изпълнения, играха български народни хора и изпратиха изпълнителите с продължителни аплодисменти. Налице е желание тези концерти да станат традиционни,защото не само процедурите лекуват, но и любовта и песните, а този дует е олицетворение на доброта и светлина.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *