Екстремно шоу в О! Шипка

|
Death Metal шайката от Бургас ACT OF GROTESQUE и благоевградските разказвачи на страшни приказки INSPELL изкъртиха тухлите на столичния клуб "О!Шипка"! На 23 януари 2005 г. около 100 фена станаха свидетели на уникално шоу с перфектен звук и невероятно сценично поведение на двете групи, отправили предизвикателството да бъдат сред най-добрите в екстремната сцена у нас!
На концерта INSPELL представиха новия си барабанист, който идва от DARKMOON RISING. Групата изпълни песни от предстоящия си, втори поред албум.
Herr Wolfchen - фронтменът на ACT OF GROTESQUE се качи на сцената с кожена маска и демонстрира артистично скандално поведение, което се хареса на публиката в мрачния клуб. Бяха представени парчета от току що излезлия албум “Inner Mental Disorder”, все още незаписани композиции и кавър-версии на PUNGENT STENCH и BRUTAL TRUTH.
 
Специално по случая басистът на бургазлии Ангебуто заяви: "Време е за умопомрачение! Дойдохме в "О!Шипка" за да откъснем главите на феновете! Охраната ме пребърка и се опита да ми отнеме мачетето, но аз им показах кой командва! Още веднъж доказахме, че Бургас ражда добри банди, но и от благоевградчаните INSPELL има какво да научим! Другата седмица идвам за да свиря с VRANI VOLOSA и очаквам същата подкрепа от невероятната софийска публика!".
Междувременно стана известно, че дебютните албуми и на двете групи, в които участва Ангебуто (ACT OF GROTESQUE “Inner Mental Disorder” и VRANI VOLOSA “Vedi”) са номинирани от списание ПРО-РОК за класацията “Български рок/метъл албум на годината”, като гласовете на феновете се събират в официалния сайт на списанието на адрес www.pro-rock.net.
 
Още информация и снимки: www.TheOtherSide.dir.bg.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *