“Елиън Индъстри” ще подгряват “Министри” в София

|
Вече може официално да се потвърди слуха, който витае от известно време в родните меломански среди. На 12 юли, точно 10 месеца след смъртта на барабаниста Михаил Яланджиев - Църо на 12 септември 2007 г., култовата българска индъстриъл метъл банда "Елиън Индъстри" ще излезе отново на сцена, при това заедно с титаните на стила - "Министри".
По време на първата си концертна изява от близо година насам, "Елиън Индъстри" ще взривят публиката в зала "Христо Ботев" в София със 7 от парчетата си, изсвирени в състав Здравко "ZZ" Минев (китара и програминг), Димитър "Фънки" Ковачев (бас), Тери (вокали) и Елмо (програминг, познат и като вокалист на "Just"), а мястото на Църо зад барабаните ще бъде поверено на един от най-талантливите му ученици - Даниел Горанов от "Death Squad".
По време на концерта, Църо ще бъде почетен по специален начин от Е"лиън Индъстри" и организаторите на събитието, Тангра Мега Рок и София Мюзик Ентърпрайсис. Подробностите ще бъдат огласени съвсем скоро.
Прощалното европейско турне на "Министри", което ще премине и през София на 12 юли, стартира в началото на седмицата в Лондон, а съставът, в който американските индъстриъл метъл легенди ще се развихрят на сцената в Студентски град, включва Томи Виктър от "Prong" (китара), Син Куърин от "Revolting Cocks" (китара), Тони Кампос от "Static-X" (бас), Арън Роси от "Prong" (ударни), Джон Бекдел от "Prong" (клавир) и, разбира се, самият Ал Юргенсен (вокали).

Билетите за първия и последен в историята концерт на Министри в България, който ще се проведе в рамките на фестивала "Арена Музика 2008", струват 25 лв. и се продават в билетния център на НДК и мрежата на TicketPro.bg, в магазини "Orange" и "Vision" в столицата, супермаркети "Пикадили" в София, Варна и Бургас, бюрата на Вестникарска група България в цялата страна и др.
 

По материалиа на София Мюзик Ентърпрайсис
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *