Ерос Рамацоти ще представи уникално мултимедийно шоу в България

|
На 3 юли световноизвестният певец Ерос Рамацоти ще представи за пръв път пред българските фенове новата си продукция "Calma Apparente".
Концертът ще е от 21:30 на стадион "Локомотив" в София. Почитателите му ще имат възможността да чуят и видят на живо изпълнението на хитове като "Fuocco Nel Fuocco", "Terra Promessa", "Adesso Sei Tu", "Una Storia Importante", "Cose Della Vita" и други платинени парчета. Ще бъдат изпяти и някои от магнетичните дуети на Ерос с певици като Тина Търнър, Шер и Анастейша. Това ще стане чрез мултимедийна техника, която се пази в тайна и е част от нов вид мултимедийно шоу, което по информация на екипа му е "негов патент" и е впечатлило с мащабността си световни звезди от ранга на Мадона и Роби Уилямс. Ерос Рамацоти пристига за концерта в София с частния си самолет, а 8 тира и 4 автобуса с 140 човека технически екип ще го съпътстват при реализацията на шоуто му в столицата ни.
Музикалната група на звездата е изцяло съставена от американски музиканти, които работят за най-известните певци в света.
Тазгодишното световно турне, с което звездата промоцира последният си албум "Calma Apparente", е обявено от музикалната критика за едно от най-атрактивните концертни събития на годината, с посещаемост до сега над 450 000 зрители.
Италианският певец ще отседне в президентския апартамент на хотел "Шератън". Концертът му у нас се организира от "Болкан Ентертейнмент Компани" и е под егидата на на Министър-председателя Сергей Станишев.
Продажбата на билети за концерта продължава с цени 35, 40 и 45 лв. онлайн в мережите на tickestream.bg и eventim.bg, както и на касите на НДК, където с всеки закупен билет се подарява безплатна брошура с извадки от "Заклевам се" -биографичната книга за Ерос Рамацоти. Автор на книгата, появила се миналата година на италианския пазар, е Лука Бианкини. Този месец тя ще излезе и на българския пазар.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *